Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Timo Soinin mestarillinen mediamenestys ei enään ..........

  • Timo Soinin mestarillinen mediamenestys ei enään ..........

Perussuomalaisten kannatus on nyt sitten 12,5%:a.  Virhemarkkinaali huomioon ottaen se saattaa olla 14,5 tai 10,5%:a.  Mutta kuten Timo Soinkin on sanonut yhtään ääntä ei ole annettu ja vain annetut äänet ratkaisee.

Perussuomalaisten nousua ei enään selitä yksin Timo Soinin mestarillinen esiintyminen mediassa. Hox, kirjoitin ei yksin. Kentän ääntä kuunnellessa minusta esiin tulee kaksi muuta asiaa, jotka lisäävät lumipalloefektiä ja ne ovat.

1. Koko maasta ja maakunnista löytyy nyt hyviä ehdokkaita, jotka kansalaiset mieltävät potentiaalisiksi kansanedustajiksi. Perussuomalaiset ovat siis uskottava vaihtoehto koko maassa viimeisintä syrjäkylää ja maakuntaa myöten. Tähän mennessä esim. Lapissa ei ole ollut varteenotettavia ehokkaita. Nyt on.

2. Perussuomalaiset mielletään entistä enemmän aatteelliseksi vaihtoehdoksi. Mitä enemmän vanhat puolueet väittävät perussuomalaisten olevan populistinen liike sen enemmän kansalaiset ajattelevat puoluetta suomalaisten perusarvojen kautta. Syvän maahanmuuttokriittisyyden käänteispuoli on kansalaisarvot.

Perussuomalaiset puolueena on siis kehittymässä koko maan puolueeksi ja aatteelliseksi vaihtoehdoksi EU:n liittovaltiopuolueita vastaan.

 

www.hemmo.koskiniemi.ehdolla.fi 

http://www.perussuomalaiset.fi/eduskuntavaalit2011/lapinvaalipiiri

 http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2010/09/perussuomalaisten_kannatus_yli_12_prosenttia_2005990.html

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

## 1. Koko maasta ja maakunnista löytyy nyt hyviä ehdokkaita, jotka kansalaiset mieltävät potentiaalisiksi kansanedustajiksi.##

1. Esitä viisi ( 5 ) kovaa TOSIPERSUA !

2. Onko niillä muuta kokemusta kuin KYLÄPOLITIKOINTI ?

3. Miten ne aikoo hoitaa ROMAHTAVAN SUOMEN RAKENTEELLISET ONGELMAT ?

VS

einari (nimimerkki)

Mitenkäs nämä nykyiset ovat asiota hoidelleet?

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

VeliMusta, ne kyllä kansa tietää ja siksi tukee entistä enemmän. Sormella en lähde osoittamaan ketään.

3. kysymys on tärkeä ja sen kansalaiset ymmärtää. Me maksamme, mutta ei kenelle tahansa ja kenen tahansa johtamana.

TP (nimimerkki)

Pannaan tännekin tämä:

Jungner, SDP:n puoluesihteeri:
"- Näyttää sitä, että äärioikeistolainen liikehdintä on nostamassa päätään Suomessakin. Tämä on syytä ottaa vakavasti, Jungner huomautti."

Hah, hah, kiitos tästä Jungner! Lisää tällaista ja persujen kannatus kasvaa varmasti... hah hah... Miten ihanan ylimielisen elitistä ylenkatsantoa... hah hah...

Eihän Soinin tarvitse tehdä mitään, muut tekevät sen hänen puolestaan!
Hah hah...

Eki (nimimerkki)

Se vain ihmetyttää suuresti,miksi kd:n puh.joht Räsäsenkin piti mainita,ps:ten muka rasistisuudesta...niin kuin muut ei sitä jo olisi hokeneet...koska ilman PS:a ei olisi kristillisillä omaa eu-edustajaa.

Paavom (nimimerkki)

Juuri näin!

Itse kuulun Persunuoriin. Allekirjoitan kaiken täältä (ja outoa kun liityin sain postissa kirjallisena ja paskalla istuessani, lukiessani, melkein itkin):
http://www.ps-nuoret.net/periaatteemme.php

Olen Helsingistä. Isoäitini isoisän isä syntyi (kirjaimellisesti Tsaarin Liisankadulla). Mummoni näytti aikoinaan talon.

Minua harmittaa poliittisessa kentässä (ja lyömäaseena Persuja vastaan) ennenkaikkea maaseudun ja kasvukeskuslaisuuden vastakkainasettelu.

Mua ei henkilökohtaisesti ainakaan harmita varsinaisesti tulonsiirrot esim. pääkaupunkiseudulta maaseudulle. Minua harmittaa maataloustuet.. Ja varsinkin se kähmiminen siinä. Ja byrokratia maanviljelijän osalta..
Kukaan ei voita. Aika tulee tappamaan monta tilaa (tai no ne yhdistetään osaksi tehokkuutta.. Ja hyvä niin).

Porotalous on osa suomalaista identiteettiä. Sokeriruokoa voi ostaa jostain etelästä... Poron kuivalihhaa ei ;)
Lappa/(i)laiset päättäkööt omasta tontistaan.. Ehdottomasti. Kiva tulla kylään.. Saamelaiset ovat oikeasti tosi jännää porukkaa.. Lähin vertauskuva löytyy Amerikan alkuperäisväestöstä tai Brasilian sademetsistä..

Ottaen huomioon Persujen "leveät seinät" ja "korkean katon" on puolueen idea erittäin selkeä.
"Perussuomalainen".

Siksi meillä ei ole kitkaa vaikka esim. monet pääkaupunkiseudun Persut kannattavat ydinvoimaa (ymmärtääkseni sinä et).

En ymmärrä miksi on luotu maaseutu vs. kaupunkilaisuus? Molemmissa hyviä/huonoja puolia. Niin on ollut jo tuhansia vuosia.. Ja niin on oleva ikuisesti. Kannattaa vaan miettiä että keitä äänestää, kun äänestää esim. Kepua.
Äänestääkö oikeasti maaseutua? Vai "viiri-porukkaa"? (minäkin tiedän sentään jotain maaseudusta.. Asuin muuten lapsuuteni kesät Ähtärissä ja aivan huippu!! ;)

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

On hienoa "kuulla" tuollaista ajattelua. Olet funtsinut koko Suomen asiaa ja meitäkin täältä kaukaa ruuhakasuomesta. Se millä kannattavuus tai raha mitataan ei välttämättä ota huomioon niitä seikkoja jotka meillä on joka päivä. Hienoa.

Vieras (nimimerkki)

"Mitä enemmän vanhat puolueet väittävät perussuomalaisten olevan populistinen liike sen enemmän kansalaiset ajattelevat puoluetta suomalaisten perusarvojen kautta."
Eivät muut ole näin väittäneet. Tämän on todennut populismia tutkinut Timo Soini, että Perussuomalaiset ovat populistinen puolue.

Paavom (nimimerkki)

Ja jos syrjäydyt landella.. Joku pitää susta huolta kuitenkin...

Alakerran naapuri ehti makaa kolme ja puoli kuukautta vainaana ennenkuin löydettiin täällä Jakomäessä (Helsinki).

Onhan minulla tietenkin ihan eri mahdollisuudet käydä esim. Kansallisoopperassa, kuin Hemmolla.. Tuettuakin se on aika lailla/pääsylippu..

Keitäköhän siellä sitten pääasiallisesti sitten käy? Hmm.. Olisikohan mahdollisuus ostaa itse parinsadan pääsylippunsa?

Olen itse käynyt kerran.. Lukion musamaikka diilas meille halvat liput. Näytöksen nimi oli "Det sjungande trädet" (vapaa suomennos: Se laulava puu)... Ja esitys kaltaisensa.

Ooppera on klassinen esimerkki "aateliston" halusta nostaa itsensä ylitse rahvaasta. Mitä enemmän lukee historiaa.. Mitä enemmän ymmärtää kausaalisuuksia (syy-seuraus -suhteita), sen kuvottavampaa tämä kaikki on.

Ooppera on italialainen keksintö.. Harhaa.. Vahinko. Haluttiin löytää/matkia vanhoja Rooman teatteriesityksiä. Ja tätä me tuemme suunnattomasti/ostettu lippu. No jokainen kansakunta ansaitsee myös oopperansa.. Ja ehkä hyvä niin. Käyvät sentään laulamassa monissa Stadin ytimen karaokehelveteissä.. Laulamassa esim. Nessun Dormaa, jota saa sitten itkeä kännipäissään.. Vähän helvetin hyvä niin!

Aika antaa aina perspektiiviä yhteiskuntaluokille? Ja halulle erottaututa..

Me Persut haluamme että asioista puhutaan niiden OIKEILLA nimillä.
Tuodaan takaisin sitä alkuun sitä luokkayhteiskuntaa..

Koska me keskiluokka sen vittu kuitenkin MAKSAMME!!

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Mussukani Anaksi manros arkimenes

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset