Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

"Kunnallismiestauti" ja rakenteellinen korruptio

Vuosia vellonut vaalirahoitussotku on tullut siihen pisteeseen, että nyt selvitellään kuntapäättäjien sidonnaisuuksia. Jokaisessa kunnassa varmaankin päättäjillä on yhteydet pankkeihin, yrityksiin, valtakunnallisiin osuuskuntiin jne. joilla on liiketoimintaintrerssit kunnalliseen päätöksentekoon. Jos saat hyvän liiketontin kunnan parhaalta paikalta herää väistämättäkin kilpailijoissa kiinnostus, miksi en minä mutta tuo S:läinen jne.

Kunnissa olisi varmaan hyvä selvittää erikseen päättäjien yrityssidonnaisuudet erillisen kyselyn avulla. Näin ei jäisi epäselväksi se kenen jakkaralla päättäjä istuu ja jos ei itse tajua asemaansa voisivat muut siitä huomauttaa. Usein nimittäin käy niin, että "kunnallismiestauti" iskee päähän ja silloin lailla ja sidonnaisuuksilla ei ole paljonkaa merkitystä.

Yrittäjäjärjestöt ovat kannelleet Suomen rakenteellisesta korruptiosta EU:n tuomioistuimelle, eikä varmaankaan suotta.

 

www.hemmo.koskiniemi.ehdolla.fi

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Henry Bjorklid

Tämä korruptioasia jyrsitään loppuun juuri ennen vaaleja.
Nyt on ns. floodaus-vaihe menossa, ei kuitenkaan välttämättä laskelmoidusti, vaan koska se myy.

Veikkaan, että 95% jutuista ja jutuntekijöistä ovat oikeilla jäljillä, mutta ehkä 5 %:ssa sitten lyödään yli.
Tämä 5% nostetaan sitten keskustelun aiheeksi, (60 - 90% jutuista), niissä maakuntalehdissä, joiden alueeella pitää "puolustaa" maakunnan omaa poikaa tai tyttöä.

Juuri vaalien alla ihmiset ovat niin tympääntyneitä, heitä jo hävettää koko touhu, että siitä ei saada keskustelua aikaan.
Ja YLEllä, niinkuin aina, tulee paneleissa esille tämä keskustelun "tasapuolisuus", eli aihe on aina jollain kulmalla mukana, mutta vain jotta aihe voidaan nopeasti sivuuttaa ja huomauttaa pitkin ohjelmaa "että aihe käsiteltiin jo".

Henry

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Kyllähän näillä sensaatiojutuilla myydään ja tehdään bisnestä. Demokratian kannalta aiheen ovat kuitenkin antaneet politiikot.

ar (nimimerkki)

Alueiden Eurooppa

Kunnallismiestauti on oireyhtymä jääräpäisen virkamiehen ja kyvyttömän kuntapättäjän yhteistyöstä, jotka ratsastavat yksikyttyräisen kamelin (veronmaksaja) selän poikki.

Äskettäin kokoontui Lapin elitistinen kunnallispäättäjien foorumi mukamas keskustelemaan Lapin kehittämisestä ! Poliisiministerikin oli paikalla. Lapista vähennetään virkavaltaa siis poliiseja aina niputtain. Tällainen foorumi on ehkä demokratian irvikuva.

Lauantain TV:ssä puhui itse Perussuomalaisten johtaja kunnallisektorin valloittamisesta ja merkitavien vaikutusvaltaisten kunnallissenaattoreiden määrästä varsinkin eduskuntavaalien suhteen.

Miksi Perussuomalaiset eivät nosta KISSAA pöydälle vaan hyssyttylevät.

Kun vastakohtana on Lapin kunnissa aikaansa kuluttavat 20 erittäin kovapalkkaista kunnansihteeriä tai 50 poliisia turvaamaan lapin maaseudun ihmisen rauhaa ei Perussuomalaiset puhu ?

Kunnallismiestautiin saadaan loppu vain organisoimalla uudestaan keskiaikaiseen nautintatyyliin syntynyt kunta / kaupunki rakenne. Sairaanhoitajan, poliisin, urheilukentän hoitajan, opettajan jne. työ on tuottavaa, mutta kunnajohtajan, maakuntajohtajan, kunnansihteerin, apulaiskaupunginjohtajan työ ei tuota veronmaksajalle kuin kuluja ja se on kaikki pois innovatiivisesta uudesta yritystoiminnasta.

Suomi toimii erittäin hyvin kymmenesosalla nykyisestä kuntamäärästä alueiden Euroopassa.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Lapin kunnissa on sitoutumaton liike kehittynyt voimakkaasti ja se on merkki kansalaisten kyllästymisestä "oman etujen ajajiin".

ar (nimimerkki)

Mutta se peruskysymys ? Lapin elitistisen kunnallishallinnon purkaminen ? Voimavarojen suuntaamisen uudelleenarviointi !

Enemmän merkittäviä tekeviä käsiä tyhjäkäynti käsien ja - korvien välin sijalle.

Mikä eiheuttaa tällaista kunnallistautia ? "Minulle enemmän ja nopeasti."

Kunnallissektori on tehokkaimmin Suomessa miehitetty nahkatuolilla ISTUJILLA ! Missään yrityksessä ei voitaisi pitää tuollaista keskijohdon ja ylemmän johdon henkilömäärää ! Eikä myöskään tuollaista yritysrakennetta, mutta siitähän pitävät huolen pakolla kerätyt "nautintamaksut" eli verot.

M-T Heikka

Eivät ole kannelleet Suomen yrittäjät rakenteellisesta korruptiosta suotta.

Tämä aihe on niin ahdistava, että en kirjoita enempää.

Hemmo jaksaa taistella!

Hemmolle tsemppiä taistelussaan vapaan isänmaan puolesta.

http://www.youtube.com/watch?v=Fgwr3wrenkQ

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Kiitos Merja voimaannuttavista sanoista. Meiltä tämä jo käy kuin heinänteko.

M-T Heikka

Oleppa hyä. Kyllä mie tiän, että meilä täälä Pohjois-Suomessa varsinkin on tätä kunnallista korruptiota ollut ikiajat. Mutta en mie jaksa siittä puhua, se on kuin pahuuden ylösnoussut perkele. Jos sais Lestaatiusta mukaella.

http://www.youtube.com/watch?v=JqG_E1ttJCU

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset