Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Soini ei ottanut Hjallis Harkimoa töihin

  • Soini ei ottanut Hjallis Harkimoa töihin

Hjallis Harkimo pyrki eilen MTV:n iltaohjelmassa pääsemään Timo Soinia pintaa syvemmälle. Jallis on kieltämättä hyvä johdattelija ja salamannopea iskijä. Timoa hän grillasi liikalihavuudella, naisihailulla, uskonnon asioilla ja tietenkin lopuksi halusi osoittaa kuinka hyvä valehtelija politiikko Soini on.

Mielenkiintoinen oli se kohta kun Harkimo käänsi ohjelman "toisinpäin". Eli antoi Soinille mahdollisuuden haastatella Harkimoa töihin Perussuomalaisiin. Harkimon mielipiteet eivät vastanneet perussuomalaisten näkemyksiä ja siksi Soini ei ottanut häntä töihin vaan avustajaksi.

Ohjelmassa Harkimo pääsi miestäni hyvin tavoitteeseen ja sai kaivettua Soinista heikot ja herkät puolet esille eli inhimillisyyden. Vaikka politiikassa käytetäänkin kovaa kieltä niin kaikista ihmistä löytyy piirteitä, jotaka jylläävät taustalla.

Olen muutaman kerran tavannut Timon, joka puhuu paljon kahdenkeskenkin ja odottaa kommentteja. Tällä tavalla Timo prosessoi koko ajan etsien ratkaisua pohdinnan alla oleviin kysymyksiin. Kaikki eivät ole läheskään päivän polttavia politiikkakysymyksiä.

Suoraviivaisesta luonteesta johtuen Timo Soini tulee hyvin toimeen Lapin ihmisten kanssa, koska Lapissa puhutaan asiat halki poikki ja pinoon. Tälläistä tyyliä ei moni metropolin sisällä asuva ihminen ymmärrä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (22 kommenttia)

Mr. Conspiracy Intl. (nimimerkki)

"Olen muutaman kerran tavannut Timon, joka puhuu paljon kahdenkeskenkin ja odottaa kommentteja. Tällä tavalla Timo prosessoi koko ajan etsien ratkaisua pohdinnan alla oleviin kysymyksiin"

heheh! :) Olet sinä Hemmo melkoinen ilopilleri!

Mitenkähän se Timo on kyennyt kehittämään noin hienon taidon?

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Aina hauskaa olla pitää :)

Harri Lehtimäki

Miettikääpä sitä, kuinka laajan kannatuspohjan Soini on kyennyt Perussuomalaisiin saamaan, vasemmistolaisista oikeistoon, ja kaikki yhden puolueen nimen alle! Siihen ei moni puoluejohtaja pysty! Perussuomalaisia syytetään mediassa ja täällä blogeissakin, sekä muualla sosiaalisessa mediassa asian puutteesta, mutta asiaa on ollut niin paljon, että yli puolet äänestäjistä kannattaa perussuomalaisia seuraavaan hallitukseen, se ei ole vähän se!

En nähnyt Hjalliksen ohjelmaa, ei sen puoleen, tuo Sipoon keisari ei kuulu muutenkaan suosikkeihini ylimielisen asenteensa vuoksi (tyypillinen itseään muita paremmaksi luuleva), mutta tuskin menetin paljoakaan. Viihde on viihdettä!

Vieras (nimimerkki)

"Perussuomalaisia syytetään mediassa ja täällä blogeissakin, sekä muualla sosiaalisessa mediassa asian puutteesta, mutta asiaa on ollut niin paljon, että yli puolet äänestäjistä kannattaa perussuomalaisia seuraavaan hallitukseen, se ei ole vähän se!"

Tämä kirjoittelu on tyypillistä perussuomalaista älyä osoittavaa soopailua.
Jos kyselyn mukaan 42 % kansasta haluaa persut hallitukseen, niin se on Harri Lehtimäen mukaan yli puolet kansasta. Tämä siitä seuraa, kun on jäänyt koulut käymättä ja prosenttilaskut oppimatta.

Vieras (nimimerkki)

Älä muuta sano.

lukutaitoinen vieras (nimimerkki)

"yli puolet äänestäjistä..."

ei kansasta.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Taisi olla niin, että 42 prosenttia kaikista äänestysikäisistä haluaa Persut hallitukseen. Mutta kun ainakin kolmannes jättää äänestämättä...

Vieras (nimimerkki)

Eikä kysytty miksi halutaan persut hallitukseen, joten ei tietoa kuinka moni siksi, että vastaisi huutoihinsa, ja kenties siksi, että menisivät sen siliän tien kuten SMP.

Vieras (nimimerkki)

ja se on vielä suomenruotsalainen, sehän sinussa rassaa eniten. Voi tuota kateutta.... Perussuomalainen puolue on yhden asian puolue, vaikka muuta väitettäisiinkin. Ahdasmielinen kielipolitiikka näitä ihmisiä yhdistää.

Vieras (nimimerkki)

"Ahdasmielinen kielipolitiikka näitä ihmisiä yhdistää."

Tulit luonnehtineeksi rkp:n.

Vieras (nimimerkki)

Niin toi on RKP:n ja sitä äänestävien yhdistävä ainoa asia eikä kuulu siten Persuihin.

"Perussuomalainen puolue on yhden asian puolue"

-Mua on aina kiinnostanut että mikä on tämä väitetty "yksi asia" minkä sinäkin tuossa sanoit?

Käyttäjän timoelonen kuva
Timo Elonen

Suomalaisista 42 % haluaa Perussuomalaiset hallitukseen. Suuri osa siksi, että se tuhoaa koko puolueen.

Vieras (nimimerkki)

Harkimo voisi mennä tekemään jotain ihan sellaista, mitä on ennenkin tehnyt. Surkea esitys Harkimon talk-show, myötänoloutta herättävä.

Oikea reaktio olisi ollut Soinin (tai kenen tahansa) poistua paikalta ja jättää Harkimo väittelemään itsensä kanssa siitä, saako potkut vai ottaako loparit.

Onneksi on muitakin kanavia.

jukkakturunen (nimimerkki)

Soini pärjäsi hyvin, eli oli sympaattinen, oikea ihminen. Tosin Hjallis oli vastustajana yllättävän vaisu kyökkipsykologi, jolla Soinin älyllä varustettu kaveri pyyhkii helposti pöytää.

Ohjelman toimittaja oli kuitenkin Riku Siivonen, joka kuiski Hjalliksen korvanappiin kulisseissa. Hän on tuttu vasemmistovaikuttaja mm. Pressiklubista, eli Hjallis täytti tässä vain vasemmistojournalismin marionetin saappaita.

Näin MTV3n ohjelmapolitiikka Herran vuonna 2011.

Pisteet persuille ja Soinille 6-0.

Veeras (nimimerkki)

Mitenkäs pääsi unohtumaan että Hjallis grillasi Soinia erityisesti kysymyksillä leikkauskohteista, mihin Soini esitti mm. EU-maksuja, joita Hjallis piti silkkana populismina, ei realistisena vaihtoehtona leikkauksille. Populismia, totesi Hjallis Soinin luettelemista leikkauksista.

Vieras (nimimerkki)

Pisteet Hjallikselle haastattelusta 6-0. Kieltämättä Soini on persujen kärkeä, mutta puheet Pekkarisen ministeripostin haltuunotosta nostaa hiukset pystyyn. Soinilla menee watit, terawatit ja hattiwatit sekaisin ja komeasti. Maahanmuuttoministerin tai asuntoministerin postit olisi Soinille sopivat.
vennamokin teki sodan jälkeen miehen työn asuttaessa karjalaiset evakot Suomen korpiin. Hänelle olisi kuulunut ministerin arvonimi paljon paremmin kuin vaikkapa Ihalaiselle. Kaunademari esti tämän huomionosoituksen.

Käyttäjän timoelonen kuva
Timo Elonen

Eihän Soini halunnut ensin vastata ollenkaan kysymykseen mistä hän haluaisi leikata. Harkimo vaati. Soini aloitti, että kasvun aikaansaamiseksi pitäisi poistaa ympäristöverot. Tässä kuka tahansa suomalainen toimittaja olisi antanut Soinin vetää ympäripyöreitä pulinoitaan, kunnes ainakin hänen kannattajansa olisivat olleet täydestä sydämestä hänen takanaan, vaikka soini ei mitään asiaa olisikaan sanonut. Harkimon kunniaksi, hän keskeytti siihen ja VALISTI Soinia siitä, etteivät ne ole leikkauksia, vaan menolisäyksiä. Vaati edelleen leikkausten esittämistä, mutta ei niitä saanut.

Ei ole Harkimo idolini ollut. Tässä hänen pisteensä minun pörssissäni kasvoivat roimasti.

VierasPartalainen (nimimerkki)

Katsoin ohjelmaa kriittisesti, eikä ohjelmassa ollut, kuin yksi ylimielinen herra, joka keskeyttämällä pyrki sotkemaan keskustelua! Toiseen lepposeen keskustelijaan oli helppo yhtyä ja samaistua!
Uskon asiassakin, hän mielsi mistä uskossa on pohjimmiltaan kysymys!
Armo joka saa sen kokea, menee järkiperustelujen ohi, tätä ei suoda läheskään kaikille!

Hemmi Borg (nimimerkki)

Urpilaiselta tule pääseemään itku kun Hjallis pistää pahoja.

MTV ja Harkimo saa YLE:n suojatyötoimittajat näyttämään pelleiltä.

Hjallis on Suomen paras tooksounvetäjä.

Heimo Huima (nimimerkki)

Huomenna lauantaina messukeskuksessa on paneeli missä on usean puolueen puheenjohtajat ovat paikkalla muutamasta vara sellainen. Missä on Soini jolla oli kova surku miksei hän pääsee tv:n paneeliin, nyt perussuomalaisilta siellä on vai joku.

EIkö Soinia tai perussuomalaisia kiinnosta opetusala vai miksi teidän korkein johto loistaa poissaolollaan, kun muut eduskuntapuolueiden edustajat ovat paikalla?

Aihe ei taida teitä kiinnostaa

Vieras (nimimerkki)

Inhimillisyyden :D

Voi jospa vuoden 1933 Saksassa olisi ollut internetblogeja.

Raimo Karppinen (nimimerkki)

Nyt ihan ilmainen vinkki teille - Perussuomalaisten aktiivit.
Mitä enemmän teette tästä yhden ihmisen liikkeen, sitä paremmin varmistatte vaatimattomamman kasvun puolueellenne ensi eduskuntavaaleissa.
Vennamon Veikon ajat on ohi.
Tänä päivänä ei ole mahdollista luoda sellaista messiasta, joka kaiken tämän informaation ja disinformaation kestäisi kompastumatta.

Kasvu on varmistettu, mutta älkää nyt siihen tyytykö, kun mahdollisuus on tehdä suomalaista yhteiskuntapoliittikan historiaa.
Leventäkää poliittisia hartioita ja olkaa edelleen ihan itsenänne aidosti vuorovaikutuksessa "vastaantuleviin" ihmisiin.
Tällä kertaa liikkeellä on paljon nukkuvia äänestäjiä. Myönnän olevani itse ko. kastiin kuuluva.
Tämä tarkoittaa, että osalle suurten puolueen kannattajista saattaa protestiksi riittää se, ettei äänestetä lainkaan ja se suuri vaalivoitto olisi saatavissa täältä nukkuvien puolueesta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset