Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

"Oikeat suomalaiset" ja valheelliset tiedonvälittäjät

Sergei lähetti viestin Venäjältä ja oli saanut tietoa, että olen "oikeiden suomalaisten" puolueen jäsen. Tekstin rivien välistä voi lukea, että Venäjällä perussuomalaisia pidetään fasisti-puolueena.

Kiitos Johan Bäckmanin ja Erkki Tuomiojan, Liisa Jaakonsaaren jne., jotka jakavat valheellista tietoa maailmalle perussuomalaista.

Fasismi ja fasisti venäläisessä herättä suuren vihan tunteen. Nyt nämä itseään suurina kosmopoliiteina pitävät henkilöt suuntaavat ulkomaalaisen vihan perussuomalaisia kohtaan.

Pian kuitenkin Sergeille valkeni, että mistään fasistipuolueesta ei ole kysymys. Sergei osaa lukea Suomenkielistä tekstiä ja käynti Perussuomalaisten sivuilla vahvisti hänelle, että tieto suomalaisesta fasistipuolueesta on täyttä puppua.

Erityisesti Johan Bäckmaniltä toivoisi rehellisyyttä tietoon, jota Suomesta ja suomalaisista levittää.

Fasisti-pelon hyväksikäyttö on pahinta myrkkyä hyvin suhteille, niin yksityiselämässä kuin kansajoenkin välisissä suhteissa.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän JormaVesa kuva
Jorma Vesa

Hyvä, että Sergei osaa suomea, jotta voi ottaa asioista selvää. Annan tässä kuitenkin ilmaisen vinkin Perussuomalaisille. Kääntäkää ohjelmanne yms venäjäksi. Desantti Bäckman tietääkseni osaa venäjää hyvin ja voi siis keskustelemallakin levittää omaa "ilosanomaansa". Jos Perussuomalaisilla ei ole edes ohjelmia yms venäjäksi paperilla ja netissä olette pahasti alakynnessä.

Lisäksi vielä: Perussuomalaiset, hankkikaa jäseniksenne ja kannattajiksenne Suomeen muuttaneita venäläisiä. Näin saatte vastavoimaa Bäckmanneille.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Tiedän Venäjältä muuttaneita, jotka äänestivät perussuomalaisia.

EU on vielä byrokraattisempi, kuin aikanaan Neuvostoliitto -sanovat monet Venäjältä muuttaneet.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Ajattelematonta, jos rajantakaisella "tiedotuksella" aiheutetaan suomalaisille matkailijoille vaikeuksia ja turvattomuutta.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Bäckmanit ja Jaakonsaaret sekä Tuomiojat pitää panna vihapuheista vastuuseen, jotta kansalaiset eivät ulkomailla kärsisi.

Käyttäjän wonterghem kuva
Freddy Van Wonterghem

Juho Eerola esiintyi Venäjän TV:ssä, Juho ei tykkää miten suomen valtio ja kunnat myyvät maata Venäläisillä strategisesti tärkeiden kohteiden läheisyydestä. Meidän valtio on etusijalla, meidän täyttyy ensisijaisesti huolehtia suomalaisten hyvinvoinnista.

Johan taas vertaa PS kansallissosialisteihin ja heidän vaalivoitto Saksassa 30 luvulla.

Haukkuva koira jutun alussa, Bäckman epäilee perussuomalaiseksi.

http://www.tv100.ru/video/view/51938/

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Maanmyyntiasiasta ei voida vetää sellaista johtopäätöstä, että kysymys on fasismin kannattamisesta. Venäläiset ymmärtää varsin hyvin, jos joku maa rajoittaa ulkomaalaisilta maanhankintaa, koska se toimii itsekkin vastaavasti.

Bäckmanin jakaa hyvin valheellista tietoa Suomesta ja hänet pitäisi panna vastuuseen Suomelle haitallisen tiedon levittämisestä.

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

Hemmo
Kun nimeät Tuomiojan ja Jaakonsaaren se olisi hyvä perustella.
Tiedät, että puheenvuorojasi luetaan ja olet merkittävä lappilainen ps-vaikuttaja.
Jään odottamaan perustelujasi Bäckmanin yhtäältä, Tuomiojan ja Jaakonsaaren toisaalta rinnastamisesta PS:n fasismi-syytöksien lähteenä.
Moni muukin mahtaa odottaa?
Onhan kyseessä ison eduskuntapuolueen toimijan julkisesta kannanilmaisusta naapurimaan asioihin liittyen.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Pitäskö nimetä Anttikin vielä tähän listaan, kun komppasi jokin aika sitten Sofi Oksasen taidekäsityksiä perussuomalaisista. Antti kirjoitti kirjeen Timo Soinille jossa ilmaisi perussuomalaisten taidekäistykset kansallissosialistisiksi. Antti tietenkin ei sano mitään vaan kryptaa, mutta Erkkikin ymmärtää mitä tarkoitetaan ja mitä vihjataan. Kirjoitin asiasta myös blogin, joka on luettavissa sivuiltani.

Erkki Tuomioja ja Liisa Jaakonsaari ovat kirjoittaneet hyvin vähättelevästi ja vihjaille perussuomalaisista. Puolitoista vuotta sitten jos Antti muistaa Tuomioja piti perussuomalaisia roskajoukkona, joita ei käy sääliksi. Tuomioja on poistanut blogilistalta kirjoituksen sen jälkeen kun perussuomalaiset ohittivat 10% kannatuksen. Vahinko kun en tullut tallentaneeksi.

Mikko Niskasaari

Antti Liikkanen:
"Jään odottamaan perustelujasi Bäckmanin yhtäältä, Tuomiojan ja Jaakonsaaren toisaalta rinnastamisesta PS:n fasismi-syytöksien lähteenä.
Moni muukin mahtaa odottaa?"

Kyllä odottaa. Hemmolla lähti Belarus lapasista mm. tässä kohden:

"Bäckmanit ja Jaakonsaaret sekä Tuomiojat pitää panna vihapuheista vastuuseen".

Tuomo Kankkunen

Lievää voimakkaampi herkkähipiäisyys näyttää nyt monia vaivaavan

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011032813446696_u...

Se on kummallista siinä suhteessa, että varsin ronski kielenkäyttö on ollut vallalla perussuomalaisten keskuudessa jo pitkään.

Sitä voi lähemmin tarkastella blogihistorioista.

Uuden kansanedustajan puoliso teki kantelun JSN:lle "persu"-sanan halventavasta käytöstä lehdistössä

Ja JSN on ryhtynyt juttua kuuliaisesti tutkimaan.

Mistä turhautuneisuus johtuu, sitä arvaillaan monella taholla:

http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Soinin+por...

Muitakin kysymyksiä voi nousta esiin:

http://yle.fi/uutiset/eurovaalit/2009/06/ykkoskysy...

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Minusta ihmisten ja politiikkojen sanankäyttöä ei pitäisi rajoittaa millään tavalla. Vielä vähemmän ratkoa oikeusaleissa. Jokainen käyttäköön sellaista kieltä kuin haluaa. Vastavoima syntyy aina ja asiat ratkeavat julkisessa avoimessa keskustelussa. Suomen ilmapiirin on tällähetkellä hyvin rajoittunutta ja tulenarkaa. Kaikki vahtii toisiaan kuin DDR:ssa aikanaan ja se on huolestuttava merkki se.

Vakavaa on sen sijaa se, että henkilöt jotka edustavat Suomea tai välittävät tietoa ulkomaille jakavat tahallaan virheellistä tietoa.Perussuomalaiset ei ole mikään äärioikeistolainen tai kansallissosialistin puolue ja sen jäsenet eivät ole roskasakkia.

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

Et tainnut nyt Hemmo ymmärtää.

Yritin sanoa, että melko merkittävänä perussuomalaisena toimijana voisit harkita sitä, mitä nimetyistä demaripoliitikoista kirjoitat.

Erityisesti jos otat ulkopoliittisen kortin käyttöön.

Nyt syytit heitä siitä, että nämä kaksi ovat Venäjän kautta vaikeuttaneet jotenkin perussuomalaisten asemaa suomalaisen politiikan toimijoina.

Se on rohki kova syytös.

Mitä tulee avoimeen kirjeeseeni Timo Soinille, toki seison sen takana: siteerasin kulttuurissa toimivien työläisten kokemuksia siitä, mitä ajatuksia ja mielleyhtymiä heille syntyi perussuomalaisten avoimesti mainitsemista "kielletyistä kirjoista ja tauluista".

Joku muu kuin minä - tässä Hemmo - väitti kyseessä olleen "natsi-kortin" käyttäminen.

Sitä se ei ollut ja se pitäisi maisterismiehen ymmärtää.

Jatketaan yhteistyötä, Hemmo, koska sitä me kunnassa ja maakunnassa tarvitsemme ja sen me varmaankin osaamme.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset