Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Presidenttipeli on avattu

Paavo Väyrynen avasi presidenttipelin julistautumalla vahvaksi johtajaksi. Tämä on tietenkin Paavon oma käsitys itsestään. Eriasia on mitä ajattelevat muut ja varsinkin äänestäjät. Pääasia kuitenkin lienee politiikassa se, että jos et itse usko ehdokkuuteesi, niin ei siihen usko kukaan mukaan.

Tämän tietenkin Paavo tietää.

Ihmetystä vaan herättää se, että Paavo pyrkii Keskustan ehdokkaaksi, eikä perusta kansalaisvaltuuskuntaa, joka hoitaisi vaalit. Paavon napanuora keskustaan on tiukka ja se saattaa kostautua vaaleissa.

Vihreiden Pekka Haavisto on toinen ehdokas, jolla näyttää olevan tukena maan eturivin taustavaikuttajia ja lukeneistoa. Pekalla tuskin on paljoakaan kannatusta kansan syvissä riveissä. Vasemmistoliiton aktiivit ovat ilmoittautuneet Pekan kannattajaksi ja siihen se sitten taitaa pysähtyäkkin.

Perussuomalaiset varmaan laittaa oman ehdokkaan ja jos mitä ilmeisemmin se on Timo Soini. Soini tosin epäili, että riittääkö motivaatio. Presidenttiehdokkuus vaatii kovaa työtä ja täysillä on mukaan lähdettävä. Tämän Soini tietää ja siksi empii. Perussuomalaisten ajatusvirtojen lähellä on myös Keijo Korhonen, joka kerran on ollut ehdokkaana. Huono menestys pressan vaaleissa saattaisi katkaista perussuomalaisten kannatuksen kasvun ?!

Kokoomuksen Sauli Niinistö tietää alkaako vai eikö. Miksi Niinistö salaisi päätöstä, jos ei alkaisi ?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

J. Gagarin

Jos Pave valittaisiin pressaksi, niin se olisi minlle positiivinen signaali. Ihminen voi saavuttaa mitä tahansa, kun kaikesta huolimatta sinnikkäästi uskoo itseensä. Jopa mahdoton voidaan saavuttaa!

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko

Paavossa parasta on se, että sinipunavihreä jees-mies eliitti vihaa sitä kuin ruttoa.

Reijo Tossavainen

Jokaisen "kuuluu" nykyisin arvostella Väyrystä. En minäkään ole hänen ihailijansa, mutta on silti myönnettävä, että Väyrynen on ollut monessa asiassa valtavirtaa vastaan ja oikeassa.

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko

Vaikka kansansuosiosta paljon puhutaan ja on tietysti hyvä jos tulevalla presidentillä sellaista on, mutta presidentin ei suinkaan tarvitse olla kiva jätkä. Mun puolesta saa olla vaikka maailman suuri p**ka kunhan pitää Suomen ja suomalaisten puolta.

Alexius Manfelt

Hemmo, olisiko tuo Paavo muita kummallisempi? Eihän presidentti oikeastaan voi mitään ilman hallitusta ja eritoten pääministeriä. Sehän nähtiin juuri äsken kun tehtiin hallitusta. Siinä presidentti toimi vain muiden tekojen siunaajana.

Koko instituution voisi lopettaa kun Tarja lopettaa hommat.

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

Perussuomalaisilla 22.1. 2012 on pulmallisin kaikista puolueista.
Kun ei oikein passaisi hävitä.

Yksikin näkyvä häviö voi kääntää roknoosit ja lokakuun 21. päivän 2012 todellisuuden.

Ei ole helppo yhtälö Soinille ja puolueelle.

Ennenkuin Hemmo kysyt, vastaan: demareilla on peli aika auki.
Mielessäni väikkyy 1944 syntynyt musta hevonen, mutta voi olla, että maa tarvitsee nuoremman presidentin? 1950- tai 60-luvulla syntyneen?

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Lasse Lehtinen voi analysoida Tannerin näkökulmasta Suomea, mutta se on yhtä vanhaa kuin nuo Paavonkin jorinat.

Äänestin pakosta (naiset) Halosta eka kerralla ja sitten tokalla Niinistöä. Kummallakaan kerralla ei ollut Kääriäistä :)

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

Lasse Lehtinen on syntynyt Kotkassa 1947.

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko

...Ja L.L. analysoi Suomea pankkimaailman näkökulmasta...

Reijo Tossavainen

Predenttipelin loppupari on Niinistö vs. Soini. Niinistön voittoa en pane pahakseni, sillä presidentti on nykyään melko tarpeeton.

Soinia tarvitaan tulevana pääministerinä... Ei presidentin valinta ole ongelma perussuomalaisille. Päinvastoin, sillä puolueen nousu alkoi viime vaalien antaman julkisuuden myötä. Silloin murtui tiedotuspaitsio.

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko

Presidentti on erittäin tärkeä, ei kannata yhtään vähätellä. Meidän täytyy tehdä kaikkemme, jotta presidentiksi saadaan suomalaisten kannalta paras mahdollinen henkilö. Presidentin virkakausi on kuusi vuotta, pitkä aika katsella väärää, väärämielistä henkilöä; presidentti-instituutiossa on jatkuvuutta, mitä ei pääministerin postissa ole. Soinia (tai PS:n ehdokasta) tarvitaan erityisesti presidenttinä jotta vanha valta saadaan eräästä linnakkeestaan väistymään. Tuntosarveni sanovat, että aika on ajanut S. Niinistön ohi.

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

Kun en Tuokosta mitään ole tiennyt, oli selkiyttävää, että hän tuli Perussuomalaisena lopulta minullekin identifioitumaan.
Arvelen, että sopivaa ehdokasta ei PS:lla tule olemaan.

Mutta nythän on aika, jona sopii arvella?

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko

Antti, mieluummin - jos sallit - kutsuisin itseäni aitosuomalaiseksi fennomaaniksi, mutta kieltämättä näen PerusSuomalaiset tällä hetkellä parhaaksi voimaksi edistämään yhteiskunnallista kehitystä ja Suomen parasta. Mutta "perussuomalaisia" voimia on kaikissa puolueissa ja niiden esiinmarssia olen aina valmis nopeuttamaan. Siinä mielessä olen "pärnstainilainen" äärifennomaani, että mieluusti näen myös SDP:n (ja sinun tietty) sosialisoivan kansallismielistä ajattelua, eu-kriittistä ajattelua ja nato-vastaista ajattelua. Vapaus, itsenäisyys ja suomalaisuus menevät ylitse puoluepolitiikan!

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Ei kukaan usko Paavon mahdollisuuksiin. Vain Paavo itse.

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko

Kyllä me Paavon mahdollisuuksiin uskomme. Väyrynen on hyvä jätkä, kunnon suomalainen perusjuntti. Kerro parempi ehdokas?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset