Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Kypsä hedelmä Soinin syliin

Perussuomalaiset ovat nyt sitten maan suurin puolue 23%:n kannatuksella. Kansa ja äänestäjät ovat hyväksyneet oppositioratkaisun.

Paineet Kataisen hallituksessa kasvaa. Kuka lähtee ensin.

Lapin miehiä Markus Mustajärveä ja Jyrki Yrttiahoa (synt. Pelkosenniemellä) seuraa varmaankin monta muuta kansanedustajaa.

Missä aikataulussa ja asiakysymyksissä sitä ei vielä tiedetä.

Keskustan romahdus jatkuu, jossa ei vieläkään näytetä ymmärtävän petosta jonka ovat äänestäjille järjestäneet.

Perussuomalaiset voivat alkaa valmistautumaan ja valmentautumaan pääministeripuolueeksi.

Outo tilanne Suomalaisessa politiikassa.

Milloin kypsä hedelmä tipahtaa Soinin syliin jää nähtäväksi.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (31 kommenttia)

Käyttäjän Kira kuva
Kira Arn

Ei ole. Taisit unohtaa, että vaalit pitäisi käydä ensin:-D

Käyttäjän LasseRyti kuva
Lasse Ryti

Totta, perussuomalaiset ovat nyt suosituin puolue, vasta vaalien jälkeen nähdään mikä puolue on suurin, mutta hyvältä näyttää :)

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi
M-T Heikka

Vai on tämä Yrttiahokin made in Lappland!

Voi elämän kevät!

Ei Pohjan poikia palele!

http://www.youtube.com/watch?v=XD5t406xwJ8

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Voi elämän kevät ! On hyvä sanonta.

Jyrki Yrttiaho on syntynyt 1952 Pelkosenniemellä 10 lapsiseen perheeseen. Yrttiahot ovat Lapin korpikommunisteja niin kuin Mustajärvetkin Savukoskelta.

Pöllinparkkuusta on Jyrki työelämän aloittanut.

Nykyisin Jyrki asuu Raisiossa.

M-T Heikka

Aitoversiona se olis: O´herratunaika senthään!"

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Sus` siunakkoon! Johan rupesi Merjalta teksi lentämään :)

M-T Heikka

Tuure, joo...heh heh.

Mie olin aivan unohtanu tuon "sus siunakhoon". Minun vanha täti käytti niitä sanoja, ja pirskatti soikhoot oli vielä yksi.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Joo, lapinmiehissä on sentään vielä "munaa"...

Käyttäjän optimisti kuva
Juhani Niinipuu

Onhan se varmasti nannaa kun kova työ palkitaan gallup-menestyksellä. Miten Suomen suosituin puolue meinaa nyt laittaa asiat kuntoon?

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Ensin pitää torjua hallituksen suurimmat munaukset.

Käyttäjän partalainen kuva
Reijo Kamula

Jo pelkkä persujen kannatuksen kasvun pelko, saa ihmeitä aikaan! Hallituksen on päätöksenteossa otettava tämä asia huomioon, ei edustajiemme tarvitse konkreettisesti, olla edes samassa tilassa. Päivittäin törmään uskomattomiin tosiasioihin. Ihmiset, jotka vieläkin aktiivisesti ovat kuntatason politiikassa mukana, puhuvat persuista ja Soinista, kuinka te olette pitkälti oikeassa. Muutama vuosi sitten, saimme pelkkää epäasiallista pilkkaa silmillemme, toimitte väärässäpuolueessa asenteesta lähtevää! Nyt jopa uskovaisten piirissä, olemme saavuttaneet hyväksyntää, se on paljon se, täällä maaseudulla!

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Lappilaisten geeneissä perimä käsitys oikeudenmukaisuudesta näkyy ja kuuluu. Etelän punavihreät lähtivät lyhytaikaisten etujen perään.

M-T Heikka

Väyrynenkään muuten ei suostu aivan isoäitiänsä myymään, eikä pidä liittovaltioajatuksesta. Väyryselläkin on samoja geenejä. Mutta eipä tuo city-kepuleille kelvannutkaan.

onko tämä jotain geeniteknolokiaa. Lapissa on kyllä vähän semmonen joko tai -kulttuuri, ainakin Tornionlaaksossa on. Kaipa sen hyviä puolia on alistumattomuus.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Minusta tietty reiluus ja oikeudenmukaisuuteen pyrkivä kohtelu jota lappilaiset ovat toisia ihmisiä kohtaan harrastaneet varsinkin vaikeina aikoina peilautuu vielä tämän päivän käyttäytymisessä. Tämä 1950-luvun lapsen ja 1960-luvun nuoren kokemuksin sanottuna.

Toki etelän herrat käyttivät lappilaisten reiluutta hyväksikin aikoinaan. Mökkitontit vaihtoivat omistajaa muutamalla konjakkipullolla jne. mutta pian lappilaiset oppivat nämä herrojen metkut. Hyvä että oppivat.

M-T Heikka

Tosihan se on. Vanhat ihmiset räknäsivät monen polven päähän, jos joku oli 1800-luvulla varastanut maitohenttarin. Epärehellinen ihminen ei ollut ihminen ollenkaan. Näin se oli ja on.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Mielenkiintoista? Vasemmistoryhmästä erotetut saavat tukensa Persuilta?

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Eivät kai nämä erotetut missään tuentarpeessa ole. Ryhmästä erottamisen syy vain sattuu olemaan jotakuinkin sama kuin se, miksi Perussuomalaiset eivät lähteneet hallitukseen. Tämä on ulkopuolisenkin helppo ymmärtää.

Käyttäjän iitimo kuva
Timo Isosaari

Taitaa olla niin, että eduskuntatalo on siirrettävä Lappiin, jotta saadaan tolkullisempia päätöksiä.

Helsingin miehet ovat myyneet Sisä-Suomen luonnonvaroja kiihtyvään tahtiin. Taitaisi olla Suomelle edullisempaa, että myisimme pääkaupunkiseudun ensimmäisenä ja kaiken varalta rakennettaisiin aita sen pohjoispuolelle. Markkinavoimat ovat kuitenkin osoittaneet, että niille ei riitä mikään.

Tai sitten voitaisiin noudattaa saksalaista asevelihenkeä ja käydä polttamassa Helsinki.

Noh, reaalielämässä kuitenkin Perussuomalaisilta liikkuva äänestäjä odottaa asiapohjaista oppositiopolitiikkaa. Sen pitäisi kuitenkin riittää asiatonta hallituspolitiikkaa vastaan ilman suurta draaman kaarta.

Sikspäkin alkutaival viittaa Pikku Kakkosen vaihtuneen liian nopeasti Isoon Kolmoseen. Edellinen eduskunta näytti esikoululaisten leikkikerholta, mutta tämänkertaisella näyttää olevan mahdollisuus palata vaippoihin. Hallitus näyttää tietä.

Nokkela sanailu ei enää riitä, tarvitaan oikeita tekoja.

Käyttäjän ryyti kuva
jarmo ryyti

Kataisen johdolla Suomen hallitus on valinnut täysin väärän linjan ulkomaisten valtakeskittymien miellyttämisvimmassaan.

On huomattava,että Kokoomuksen sisarpuolue Ruotsissa, Moderaatit, ovat valinneet täysin saman linja Kreikan ja Portugalin avustamiseen kuin Perussuomalaiset Suomessa. Ruotsi ei tue Kreikkaa eikä Portugalia. Lisäksi Ruotsilla on oma valuutta.

Siis täysin Perussuomalaista politiikkaa. Suomessa Katainen uhkailee Perussuomalaisia mm. eristämisellä ja moittii vastuun pakoilemisesta.

Vaan miten Katainen suhtautuu Ruotsiin? No ensimmäiseksi hän matkusti Ruotsiin tapaamaan Reinfeldtiä,jonka politiikka on täysin Perussuomalaista.

No moittiko Katainen,että Ruotsi eristäytyy ja pakoilee vastuuta. Ei poika sellaista uskaltanut tietenkään. Pelkää.

Katainen olisi tietenkin voinut eristää Ruotsin kun ei olisi matkustanut sinne.

Pojalla on kahdet standardit suhtautumisessa riippuen siitä onko asialla Ruotsin Kokoomus vai Suomen Perussuomalaiset.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Suomen eurooppapolitiikka on täysin kokoomuksen ja demareiden vetämä missio, josta vaalituloksen seurauksena keskusta tipahti hallitustasolta vastentahtoisesti ulos.

Markku Kanniainen

Suomi on myyty ja päätöksenteko on ulkoistettu. Miksi meille vielä valehdellaan, että olemme edes semi-itsenäinen valtio?

Käyttäjän Kansine kuva
Kaisa Kansine

"Suomessa Katainen uhkailee Perussuomalaisia mm. eristämisellä ja moittii vastuun pakoilemisesta."

Diktaattorimme Katainen... Päätin jo kauan sitten, etten aio ikinä kutsua Kataista pääministeriksi, ja vaihtoehtoinen nimitys - diktaattori - alkaakin nyt vähitellen kuulostaa yhä istuvammalta!

max vaaltio

Tämä persujen nousu on vasta alkua.Kunnallisvaalit näyttää lopullisesti kaapin paikan muille.Tämä on kansan valtaa.Sekös veetuttaa muita.Hallitus kuusikko ei ole muuta sanomista keksinyt kuin kilpaa haukkunut persuja.Omaan nilkkaan kapsahtaa,mutta pelko ja kauhu on kova.Moittiminen vain lisää persujen kannatusta.Nyt on astumassa esiin uusi aikakausi,liikaa on kansaa lyöty lyttyyn. Kun vielä saadaan hiljaisten puolue herätettyä.Koska huomaavat että äänestäminen kannattaa.Sekä että yksi puolue on rehellinen.Niin kuin me täällä lapissa olemme.Rehellisiä ihmisiä löytyy toki muualtakin,ainakin persujen ryhmästä.Peukalon nostan minäkin ylös lapin miehille,vaikka vassareita ovatkin.Rehtiä käytöstä kuitenkin.Tämä Arhinmäen bemarihalu tuhosi koko puolueen.Hyvä silti niin,tulee persuille lisää tilaa sieltäkin.

Anne Pylkkönen

"Kypsä hedelmä Soinin syliin"
- pitäkääpä varanne ettei se rinnuksille tullessa ole peräti ylikypsä läpimätä!

Perussuomalaisten kompassinneula pyörii tätä nykyä varsin vinhasti kun KD:n jeesustelumagneetti vetää näköjään puoleensa.
Jäitte räksyttämään sukupuolineutraalista, vaikka olisi ollut oikeitakin töitä.

M-T Heikka

Katsos Anne, kun sukupuolineutraalius ei ole perussuomalaista. Muutenhan meitä Perussuomalaisia kannattavia ei olisi edes saatu maailmaan.

Mikäli sukupuolineutraalius olisi keksitty jo 5-kytluvun lopussa, olisi se ollut henkilökohtainen katastrofi minullekin.

Jonne Himanen

Ai ei ole perussuomalaista. Eikö esimerkiksi Arja Juvonen olekaan perussuomalaisten kansanedustaja?

turunen (nimimerkki)

Keskustalla on edessään todella synkät ajat.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Joko säälittää kepun kohtalo ?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset