Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Kaikki blogit puheenaiheesta EU-pakotteet

Presidentin sisäpoliittista vaikutusvaltaa määrittää edelleen idänsuhteemme

Presidentti Sauli Niinistö matkustaa tänään työvierailulle Sotšiin ja tapaa Venäjän presidentti Vladimir Putinin. Kyseessä on presidenttien 12. tapaaminen.

Presidentti Sauli Niinistöstä reilu viikko sitten maanantaina 13.8.2018 julkaistut kaksi kirjaa ovat synnyttäneet vilkkaan keskustelun presidentin vaikutusvallasta asioihin, joihin hänellä ei ole lainsäädännön perustella päätäntävaltaa. Kyse on Suomen sisäpolitiikasta.

Jäänmurtajien myynti Suomesta Yhdysvaltoihin ei onnistu venäläistelakalla

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen vieraili Washingtonissa helmikuun 1. ja 2. päivänä. Vierailullaan hän tapasi Yhdysvaltain kauppaministerin Wilbur Rossin. Kauppaministerien keskusteluissa oli puheena myös Yhdysvaltain jäänmurtajahankinnat, joihin liittyviä päätöksiä kongressi tekee seuraavan kerran todennäköisesti alkavalla viikolla. Edellisen kerran jäänmurtajahanke oli kongressin käsittelyssä viime vuoden syyskuussa, jolloin kongressi sisällytti vuoden 2018 budjettiesitykseen varoja hankintaa varten.

Pietarin tie kutsuu

Autonomian aikakaudella puhuttiin Pietarin tiestä; asioiden hoituminen edellytti pääsyä keisarin puheille. Pietarin tie tuotti tulosta, mutta aina se ei toiminut. Venäläistämiskaudella kävi ilmi, ettei keisarin myötämielisyys Suomea kohtaan ollutkaan rajatonta. Pietarin tie toimi, mutta vain silloin kun keisari antoi sen toimia.

Venäjästä töpseli irti?

Iltalehden uutisen mukaan EK:n Venäjä-asiantuntija, kokoomuksen eduskuntavaaliehdokas Kai Mykkänen esitti ajatuksen, että Venäjä suljettaisiin Swift-maksujärjestelmän ulkopuolelle. Käytännössä tämä tarkoittaisi, että Venäjän kaikki maksuliikenne muihin maihin tai niistä maista takaisin vaikeutuisi, hidastuisi tai muuttuisi osittain mahdottomaksi.

Hallituksen haettava EU-jäsenmaksun korotusten perumista

Talouselämä -lehti kertoi eilen lähes sadan prosentin korotuksesta Suomen nettojäsenmaksuun Euroopan unionille. Vuoden 2013 nettojäsenmaksu oli 604 miljoonaa euroa, korotuksen jälkeen kuluvalle vuodelle 1150 miljoonaa euroa!

http://www.talouselama.fi/uutiset/kansanedustajat+jarkyttyivat+suomen+eu...

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä ehdotti, että hallitus avaisi neuvottelut Suomen EU-jäsenmaksujen alentamiseksi, sillä Iso-Britannia, Hollanti ja Ruotsikin ovat saaneet alennuksen. Vaatimus on oikean suuntainen.

Kissa se meilläkin viimeisenä lentää ulos

Pomo haukkuu töissä isän, tämä tulee kotiin änkyränä ja moittii sapuskaa, äiti kiukustuu ja huutaa lapsille, isoveli kiusallaan tönii pikkusiskoa ja lopuksi pikkusisko heittää kissan ulos.

Venäjä hamuaa entisiä alueitaan, USA kokee valtansa uhatuksi, NATO saa siltä vaatimukset, Saksa pistää EU:n avulla pakotteet voimaan ja Suomi on pakotteiden sijaiskärsijä.

Kranaattitulella, kunniamerkeillä ja pakotteilla on samanlaisuutta sinä mielessä, että ne osuvat lähinnä vain syyttömiin.

Pitäisikö Putinilta kieltää lauantaikarkit?

 

Eduskunnan kyselytunnilla eilen kuultiin hupaisia kommentteja EU:n uusista pakotteista Venäjälle.

 

Tuomioja : EU:n Venäjä-pakotteita voi vastustaa !

 

Tuomioja : Uusia EU:n Venäjä-pakotteita voi vastustaa

STT-uutinen Tuomiojan EU-ministerivaliokunnan pöytäkirjamerkinnästä on levinnyt mediaan kulovalkean tavoin.

Uutisen mukaan ulkoministeri Erkki Tuomioja (sd.) on maanantaina 8.9. jättänyt EU-ministerivaliokunnan pöytäkirjaan merkinnän, jonka mukaan Suomen olisi mahdollista vastustaa uusien Venäjä-pakotteiden voimaan saattamista, jos tulitauko jatkuu.

Tuomiojan mukaan vastustaminen olisi mahdollista, vaikka muut maat eivät tätä tukisikaan.

Suomen 200 kansanedustajaa ovat vellihousuja!! Uhrilampaat!

Suomen 200 kansanedustajasta yksikään ei näytä esittävän, että Suomen pitäisi sanoutua irti EU:n määräämistä pakotteista ja ajaa omaa kansallista hyväks havaittua itsenäistä ja sitoutumatonta linjaa.

Voiko tämä olla totta !

Suomen demokratian tilasta pitäisi tosiaan olla nyt huolissaan.

Neuvostoliiton aikanakaan ei oltu näin perusteellisesti rähmällään itään, kun nyt ollaan Euroopan Unioniin.

Perussuomalaisetkin -ihan hävettää.

Mitä ja ketä me Suomalaiset pelkäämme?

Missä on kansanedustajan itsenäinen ajattelu ja harkinta?

Onko Kokoomus ministerit ruususen unessa?

Nyt kun Venäjän vastatoimi kortit on lyöty pöytään huutavat Kokoomus ministerit EU:ta apuun. Aivan kuin ministerit olisivat ruususen unessa odottaen EU prinssin ratsastavan valkealla ratsulla miekka tanassa ja raivaavan tiensä läpi ruusuköynnösten pelastaen suomi neidon Venäjän vastatoimien painajaisesta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä