Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Kaikki blogit puheenaiheesta Kokoomus kriisissä

Hoitaja on kokonaisluku - Mutta onko Orpo desimaali?

Kun tarpeeksi kauas todellisuudesta kapuaa niin ei ymmärrä todellisuutta kokonaislukuina vaan desimaaleina, eikä puheena olevaa asiaa lainkaan. Näin on käynyt Petteri Orpolle ja kokoomukselle, jonka mielestä ihminen ei ole desimaali.

Eikä ihminen totta vieköön ole desimaali, olkoonpa hän sitten hoivalaitokset hoitaja tai hoivattava. Ihminen on aina kokonaisluku. Vai onko sittenkään? Onko Petteri Orpo jollain tasolla mahdollisesti vain 0,7?

JUSSI HALLA-AHOLLE VILPITTÖMÄT ONNITTELUT TÄÄLTÄ TURUSTA! - entäs soinilaiset?

Vilpittömät onnittelut toki. Parissa päivässä kuitenkin selvisi yhtä ja toista niin, että soinilaiset joutuivat jättämään rakentamansa ja kipparoimansa laivan halla-aholaiselle miehistölle, seteleineen kaikkineen toki. Pakolaisille löytyi pakopaikka, täyshoito - hallitus jatkaa entiseen tyyliin.

OLIKO HALLA-AHO TALLENTANUT VAIN PILVIIN ?

Kokoomus sai orvon olon – yhtenäisyyden vajeen täyttönä *]

(Kokoomus sai uuden kansanläheisen puheenjohtajan – kuinka hyvin hän hoitaa alkavaa valtiovarainministerin tehtäviä, jää nähtäväksi. Kokoomus on vedenjakajalla. Elitistinen identiteetti ja puoluehabitus ei pure tänä päivänä kulutuskyllääntyneeseen kansakuntaan. On keksittävä muita keinoja nostaa kannatusta – Natoon vääntäytyminen?)

"Kympin tyttö" haastaa lyhyen matikan ehtolaiset!

”Kympin tyttö” haastaa lyhyen matikan ehtolaiskurssilaiset kykypuolueen johtajakilvassa!

 

Onko kykypuolue Kokoomuksella varaa jättää ainutlaatuinen tilaisuus käyttämättä, jossa kaikilla mittareilla mitattaessa lähes täydellinen nainen, tarjoutuu pelastamaan nykyisten poliittisten kauppiaiden pulaan saaneen puolueen ja isänmaan katastrofilta. Uskon, että mainion puolueen päättävä väki valitsee ylivertaisen Elinan keskinkertaisten sijaan ja pelastaa samalla ryvettyneen kykypuolueen maineensa.

Kokoomuksen puheenjohtajapeli on pitkälle suunniteltua

Kokoomuksen puheenjohtajapeli on saanut tänä keväänä kohtuuttomasti mediahuomiota. Orpo ilmoittautui mukaan ”kisaan”. Mistä tilanteessa voisi olla kyse?

Taustalla

  1. Kokoomus hyväksikäyttää politiikan henkilöitymistä ja nauttii mediahuomiosta, joka ohjaa kansalaisten huomion pois taustalla tehtävistä ikävistä/kohahduttavista päätöksistä.

  2. Mediapelillä voi olla positiivinen vaikutus kannatuslukemiin.

Missä on minun Kokoomukseni.

Liityin Kokoomukseen 13 vuotiaana siis noin 64 vuotta sitten. Silloin puolue vastasi täysin omia aatteitani.

Entä nyt?

Kaikki kaunis on tapettu silloisen nuoren maalaispojan aatteista. On sinne ja tänne ryntäilevä puoluepoikanen joka vasta hakee tietä parempaan.

Koti Uskonto Isänmaa olivat kolme käsitettä jotka sisälsivät kaiken. Tuure Junnilan ajatukset vaikka vähän Kekkosen lieventäminä olivat valttia. Puolue keräsi vahvan maataloun siiven ja jäsenet olivat ylpeitä ja onnellisia oman puolueensa helmoissa!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä