Lapin tähdet sen kertovat ! Mitä pahaa me suomalaiset olemme ihmiskunnalle tehneet ?

Kaikki blogit puheenaiheesta Plokikirjoitus

Ulkoministerin plokikirjoitus syynissä

Ulkoministerin ploki on jo vuosien ajan ollut hänen oma temmellyskenttänsä internetissä. Soini on kirjoittanut aktiivisesti vain tällä omalla alustallaan ja pysytellyt poissa sosiaalisesta mediasta varmastikin harkitusti.

 

Soinin tapa ja tyyli kirjoittaa ovat hyvin omanlaisiaan. Hän tekee kaiken varmasti tietoisesti. Silti aina joskus plokin tekstejä on suorastaan kammottava lukea. Ne ovat kuin pieniä nuppineulanpistoja silmissä.

 

Ulkoministeri on kiinnostunut enemmän vihreistä kuin ulkopolitiikasta

Ulkoministeri Soinin agendalla on paljon asiaa. On pakolaisasiaa, EU:n erilaisia sisäisiä kiistoja, Brexit ja siinä välissä pitäisi vielä jotenkin taiteilla Moskovan ja Washingtonin välissä, joka näyttää onnistuvan kumarrellen jatkuvasti vuoronperään molempiin suuntiin.

Näiden asioiden voisi olettaa näkyvän ulkoministerin ulostuloissa. Yksi hänen eniten käyttämiään kanavia on oman sivuston ploki. Ploki blogin sijasta, koska populismi on pop ja blogeja kirjoittavat vain vihervassarit tai älymystö ja eliitti. Plokia taas voi kirjoittaa ihan minkälaiset suharit vaan.

Voiko perussuomalainen olla muslimi?

Tätä erilaisten arvomaailmojen joukko-opillista rajapintaproblematiikkaa kannattaakin miettiä tovi.

 

Erityisesti nyt näin koko Eurooppaa järkyttäneiden terroristi-iskujen jälkimainingeissa, jota leimaa pelko kasvavasta vihasta sekä tietenkin myös lähestyvien eduskuntavaalien tiimoilta ....

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä