*

Lapin kultaa ja itsenäisyyttä janoava lapinÄSSÄ POHJOISIA AJANKUVIA JA AATOKSIA VUODENAIKOJEN VIRRASSA

Kaikki blogit puheenaiheesta Puolustusministeri Jussi Niinistö

Ydinaseita Turkista Suomeen ?!

Ulkoministeri Timo Soini kertoi jokin aika sitten medialle, että Suomella on sellaisia kansainvälisiä sopimuksia, jotka eivät kestäisi kansan silmissä päivänvaloa. Soini on käynyt usein Yhdysvallaoissa rukousaamiaisella niin yksityisesesti puolueen, kuin valtion rahoilla. Soini ei kerro mistä kaikesta on "sovittu", mutta arvatenkin Amerikkalaisten kansalliskaartin sotilaiden tulosta Suomeen, koska ne ovat olleet jo maaperällämme. Samoin hävittäjät, laivasto ja panssarivaunut. Tosin vaan "harjoittelumielessä", kerrotaan virallisesti.

Jussi Niinistö- Suomalaisen sotarikollisen haudalla

Perussuomalainen puolustusministeri Jussi Niinistö laski virallisen yhdysvaltojen vierailun yhteydessä muistoseppeleen Lauri Törnin haudalle. Lauri Törniä pidetään tietyissä piireissä kunnioitettuna tarunhohtoisena sotilaana, hän oli myös Mannerheimin ristin ritari. Hän oli muun muassa SS-vapaaehtoinen. Presidentti Mauno Koivisto palveli hänen osastossaan jatkosodan lopulla. Hän kaatui Vietnamissa 1960-luvulla.

 

Perussuomalaisten - vanhoillinen käsitys Raamatusta ja naisista sotilaina?

Nykyisen kristillisten perusuomalaisten palvoma Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin jumala jo asettui maahanmuuttajien puolelle, kun heprealaisina tuntemamme maahanmuuttajat saapuivat Egyptistä Kanaanilaistan maahan. Herra ei sallinut kanta-asukkaisen ryöstää maahanmuuttajilta näiden vapautta – tulla vapaasti maahan ja elää kanta-asukkaiden sortamatta ja riistämättä. Maahanmuuttoa vastustavat kanaanilaiset esitetään Vanhassa testamentissa Herran vihollisina, jotka Jahve luovutti naisen käsiin.

Pohjanmaan kautta - miinalaivan kohtalo

Puolustusministeri Jussi Niinistö (ps.) ilmoitti eilen peruvansa aiemmin tekemänsä miinalaiva Pohjanmaan romutuspäätöksen. Vihdoinkin järkevä päätös, ilakoivat kanssapoliitikot ja kadunkulkijat. Miinalaivan kohtaloon vaikuttaneet tosiseikat huomioiden puolustusministeriö on kuitenkin alusta asti ollut isänmaan asialla.

Hurahtiko persuministeri avunantolausekkeen myötä EU-uskoon?

Puolen vuoden hallitusvastuu näyttää hioneen viimeisetkin särmät persuministerien EU-kriittisyydeltä. Vaikuttaa siltä, että avunpyyntö – jonka Ranskan hallitus EU:n avunantolausekkeen perusteella Pariisin terrori-iskujen jälkeen esitti – on pehmittänyt puolustusministeri Jussi Niinistöä (ps.) oikein kunnolla. Partiopoika on partiopoika EU:ssakin.

Puolustusvoimien säästöt 2016-2020

Perussuomalaisten viimeisetkin vaalilupaukset ovat osoittautumassa katteettomiksi. Puolustusvoimat joutuu alentamaan toimintansa tasoa vuosina 2016-2020. Tiedot ilmenevät Helsingin Sanomien näkemästä Pääesikunnan salaisesta suunnitteluohjeesta. Viime keskiviikkona päivätyn ohjeen ovat allekirjoittaneet pääesikunnan päällikkö vara-amiraali Juha Rannikko ja puolustusvoimien strategiapäällikkö kenraalimajuri Timo Kivinen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä